Tip: Lahůdkářské a cukrářské výrobky doporučujeme skladovat při teplotě do 6°C a spořebovat do 24 až 72 hodin dle typu výrobku. Alergeny sdělíme na vyžádání.
Tématický, vánoční dort pod stromeček.
Vyberte, prosím, vlastní složení náplně jinak bude dort mít náplň v základním složení - z vrstvev světlého piškotu a vanilkového krému....
Marcipánem potažený dort s marcipánovými modelacemi a jedlým tiskem.
Vyberte, prosím, vlastní složení náplně jinak bude dort mít náplň v základním složení z vrstev světlého...
Čokoládový stékající dort se sladkostmi.
Vyberte, prosím, vlastní složení náplně jinak bude dort mít náplň v základním složení z vrstev tmavého piškotu a čokoládového...
Dort s krémovým povrchem, stékající čokoládou a sladkostmi.
Vyberte, prosím, vlastní složení náplně jinak bude dort mít náplň v základním složení z vrstev světlého piškotu a...